Hotell Dorpat Tartus

19.01.2018 Tartus teatris käies sai ööbitud hotellis Dorpat (Soola 6, Tartu 51013, Eesti). Kahjuks oli jaanuari alguses SPA osa sealt minema kolinud ning spa mõnusid proovida ei saanudki.

Hinna tasemelt on Dorpat keskmise tasemega. Ööbisime kaaslasega pere toas (kaks umbes 42m2 tuba on omavahel uksega läbikäidavaks jagatud (ust on võimalik lukustada mõlemast toast) maksis kokku €121.-. Arvestades kuidas toas mööbel on paigutatud tundub tuba suhteliselt kitsas olevat (2 inimest korraga üksteisest enamikes kohtades mõõduma ei mahtunud).

Vastuvõtus oli ka viisakas ning kompetentne töötaja, kes oskas kiirelt vastata erinevatele küsimustele ning oli igati abivalmis. Lahkumise päeval kui soovisin maksta toast võetud veepudeli (€1,6.-) eest tehti sellist nägu, et kas tõesti keegi ka vabatahtlikult maksab selle eest. Toa reserveerimine ning suhtlus hotelliga enne külastust jättis juba igati positivse mulje teenindusest.

Kahjuks hotelli koridorid on niivõrd kitsad, et ratastooliga seal liikudes paneks 90% koridorist kinni.

Restoran kus õhtust sõime on maitsvate toitudega, kuid kahjuks menüüs toidu ja joogi valik on kesine (tutvu siin) ja portsud restoranile kohased. Toidud valmivad õnneks kiirelt ning teenindus on viisakas.

Hommikusöök oli rootsilauas. Kahjuks peab tunnistama, et pooled toidud lõppesid juba ligi 2h enne katmisaja lõppu. Enamikke asju (salhvrätid, keeedetud munad, teelusikad jne) tuli otsida hoopis kohtadest kust poleks osanudgi neid leida.

Kuid hoolimata kõigist neist pisiasjadest ööbiksin selles hotellis uuesti ning soovitan julgelt ka teistele.

Suured tänud ka kaaslasele, tänu kellele sai see Tartu külastus teoks.

This entry was posted in Arvamus artikkel, Arvustus, Informatiivne, Majutus, Söögikoht and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.