Film: “Bohemian Rhapsody”

Ansambli “Queen” ja nende legendaarse solisti Freddie Mercury tõusust muusikamaailma tippu rääkiv film “Bohemian Rhapsody” oli eile (08.11.18) põhjuseks, miks kino külastasin. Filmi peaosalist Freddie Mercury´t kehastas Rami Malek. Dr. Brian May´d kehastanud Gwilym Lee tundus muidugi sarnasem tegelikule Brian Mayle, kui R.Maleki kehastus Freddie´na. Korralikult arusaadav oli, et on võetud liikumis tunde ning jälgitud vanadelt videotelt bandi liikumist, mitte korreograafi õpetusi. Selle filmi kallal oli tublisti vaeva nähtud näitlejate poolt.

Film oli Mõnusalt pikk (ligi 2h 15min) ja tempokas. Kordagi ei tekkinud sellist tunnet, et teema kuidagi ära vajuks ning igav hakkaks seda filmi vaadates. Parajalt oli keskendutud filmis nii Queenile kui ka Freddie Mercury´le endale.

Olles käinud ansambli Queen kontsrtil (solistina oli Paul Rodgers), Riias 2008 “Cosmos Rocks” tuuri raames (pildid kontsertilt), mis tekitas kohapeal mõnusaid külmavärinaid. Ning olles käinud ka vaatamas Tallinna Kuristiku Gümnaasiumi etendust “Kuiinluse ehk kuulsuse  ahelad“, siis see film “Bohemian Rhapsody” jäi oma olekult nende kahe vahele. Oli parem Kui gümnasistide etendus, kuid päris kontsertil tekkinud feelingule jäi veidi alla.

Kui keegi minult küsiks, et kas soovitan vaatama minna siis kindlasti soovitan, need 135 minutit, mis see film kestab olid seda igati väärt ning oleks võinud ka veidi kauem kesta.

 

This entry was posted in Arvamus artikkel, Kino, kontsert and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.