Film: Tüdruk ämblikuvõrgus: see, mis ei tapa

Käisin vaatamas Milleeniumi saaga raamatute “See, mis ei tapa” ja “Mees, kes otsis oma varju” (David Lagercrantz) põhjal tehtud filmi. Kahjuks pean tõdema, et raamatust oldi päris korralikult möödamindud. Juba algus kaadrid, kus Lisbeth ja Camilla (Lisbethi õde) mängisid jne oli tsenaristi looming, ja kahjuks jätkus seda raamatust mööda kirjutamist tsenaariumis paljudes kohtades. Lõpp jäi ka kuidagi lahtiseks, raamatus satub lõpus Lisbeth vangi, kuid filmis kõndis rahulikult minema Mõtlen, et kas peaksin minema teist korda veel seda vaatama, et leida seoseid paremini raamatuga. Soovitan vaadata neil, kes raamatut pole lugenud enne film ja siis alles lugeda raamatut, et pettumus filmis ei oleks suur.
This entry was posted in Arvamus artikkel, Kino, Raamatust and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.